SEO Инструменти

Въпреки, че един разбиращ SEO специалист не се нуждае от инструменти за да си свърши работата, понякога те са необходими за да се спести време, още повече, когато става дума за работа с много клиенти.

Има най-различни SEO инструменти, както платени, така и безплатни, като съответно първите се справят в повечето случай по-бързо и по-качествено с работата за която са предназначени, докато безплатните или са по орязани или просто нямат възможностите, които предлагат платените SEO инструменти.

Въпреки, че в момента не работя с клиенти, обичам да си купувам помощен SEO Software, още повече, когато ми върши добра работа и ми спестява време при разработката на даден мой личен проект.

В тази секция от сайта, ще се опитам да дам кратък списък на инструментите, които съм ползвал или ползвам в момента, като с няколко думи ще опиша и каква работа върши и някой допълнителни подробности.

Scrapebox

Един от най-полезните SEO инструменти, който ми спестява доста време напоследък. Основното му предназначение е да прави списъци с сайтовете от SERP-а при търсене на определени ключови думи/изрази.

Освен това има невероятни възможности за автоматично публикуване на коментари, пингване или публикуване на сайта ви в определени RSS списъци.

[ Статии за Scrapebox ] [ Платен  SEO инструмент ]

Isocbox

Страхотен инструмент за полу-автоматичен субмит в социални мрежи.

Има доста богата база данни с най-известните Български социални мрежи, а и за тези от вас, които са по на ти с програмирането, лесно ще схванат синтаксиса и сами ще си създават макрота за нови социални мрежи, а останалите да не се притесняват. След всеки нов ъпдейт на продукта ( ъпдейтите са напълно безплатни ), идва и нов опреснен списък на социалните мрежи.

Продукта поддържа SPIN синтаксис, публикуване на повече от една връзка наведнъж ( LOOP функция ), ползване на няколко профила, а за някой от мрежите има и автоматична регистрация на нови профили.

[ Статии за Isocbox ] [ Платен SEO инструмент ]