SEO Olympics 2012: България с злато от олимпиадата на Link Assistant

Преди около месец една от фирмите занимаващи се с разработката на един от най-известните SEO софтуери – Seo PowerSuite организира SEO олимпиада между всички държави в света, като целта беше да се избере държавата с най-добри оптимизатори.

За наше щастие, България се класира на първо място с 38185 точки, събрани от 363 наши оптимизатори, като успя да докаже, че SEO оптимизаторите в България са едни от най-добрите. На второ място се класира UK с сребърен медал и съответно на трета позиция е Норвегия с бронз.

Въпреки, че да си призная не успях да се включа активно в състезанието ( включих се накрая за да подкрепя нашият отбор ) се радвам много за победата и на успеха на колегите. Факт е, че по света има много Българи доказали се в какви ли не сфери, но до момента нямам спомен нашенец или дори наш отбор да е участвал в международно състезание и да е печелил някаква награда. Радвам се, че успяхме да се запишем като едни от най-добрите оптимизатори и да покажем на света, че въпреки, че сме малка държава имаме специалисти, които работят качествено и ефективно с доказани резултати и знания.

По регламент всяка от страните получава по един нов IPhone 4S, като човекът, който ще го получи ще се избере на случаен принцип измежду всички участници от страната.

Искам да благодаря на всички, които участваха по един или друг начин в SEO Olympics 2012, както и искам да пожелая късмет на всички при тегленето на наградата.

3 мнения по „SEO Olympics 2012: България с злато от олимпиадата на Link Assistant

  1. Между другото преди вече е известен и човека, който грабна наградата IPhone 4sДимитър Стайков от град Хасково.

    Победителят беше обявен в официалната фен страница на Link Assistant, както и в SearchEngines от представител на компанията. Нямам идея дали момчето влиза в този форум, но се подвизава в Предприемач с ник – dimitar_ak.

    Надявам се за в бъдеще още много други наши сънародници да печелят награди и да се представяме така добре на международните състезания. 🙂

  2. Да заедно успяхме да преборим другите конкуренти. И аз имам малък принос. Радвам се че имаме толкова кадърни оптимизатори готови за изява.

  3. Голяма надпревара беше 🙂 Да му е честито на Dimitar_ak 🙂

Коментарите са затворени.