PR update (07.11.2012)

От няколко дни забелязвах, че има проблем с показването на PR стойностите през официалният инструмент за измерване на Pagerank-а, което ме наведе на мисълта, че може да очакваме нещо подобно тези дни и ето, че PR update е факт.

Не мога да кажа дали това са крайните промени, но е факт, че при мен има  и страници, които нямат промяна. Относно това дали е положителен или отрицателен, оставям на вас да си прецените, при мен положението е добро, но честно казано очаквах много по-високи стойности. Явно този ъпдейт е нещо като изравняване на завишените PR стойности от предните 2 ъпдейт-а.

Ако между временно има някакви значими промени, ще си позволя да коригирам темата, като я допълня с своите впечатления (както добре знаем, понякога преди основният PR ъпдейт има някакви междинни стойности, които се променят до 2-3 дена).

Естествено ще се радвам да чуя при вас как е положението и съответно какви са ви впечатленията спрямо последните 2 ъпдейт-а и дали сте доволни от постигнатите резултати от този месец.

П.С> Между другото, добре ще е тези то вас, които са били погвани от разни животинки да споделят, как се движи и PR на въпросните странички.

Е вие сте… очаквам вашите коментари по темата 🙂 🙂 🙂

4 мнения по „PR update (07.11.2012)

  1. За пореден път малкото ми на брой сайта си остават непроменени. От една страна се радвам, че не получавам понижение, но от друга страна нямам резултат от положените от мен усилия по даден сайт.
    От това което чета оставам с впечатлението, че ъпдейта е положителен.
    И все пак нека не забравяме, че PR вече не е това което беше.

  2. Напоследък загубих интерес от ПР ъпдейтите и се насочих към alexa rank – препоръчвам това и на останалите колеги.

  3. И при моите сайтове няма промяна. Повечето са с PR = 3 и въпреки всичките ми усилия не мога да премина към по-високите стойности 🙁

Коментарите са затворени.